„Тимак Агро България“ ЕАД е филиал на международната Група Рулие, специализиран в една от основните й дейности – продажба на иновативни продукти за торене. В зависимост от конкретните условия и нужди на културите, Тимак Агро предоставя на своите клиенти професионални агро-консултации и схеми на подхранване.

С шепа хора, но с много вяра и хъс „Тимак Агро България“ стартира дейността си през 2005г. Повече от 13 години на българския пазар, екипът от специалисти на фирмата, прокарва уверено пътя на бранда, наложил се като революционен и ефективен, в подхранването на растенията.

Експертите на Тимак дават конкретни съвети за храненето на всяка една култура, базирани на предварителен почвен анализ, добрата техническа подготовка на специалистите-агрономи и на резултатите, които торовете на Група Рулие имат в международен план. 

Продуктите на „Тимак Агро“ съдържат патенти – открития и собственост на Група Рулие. Наличието им в торовете под марката „Тимак“ ги превръщат в иновативни, успешни и най-важното – работещи и даващи резултати в различни условия и различни почви.

Нашата мисия е повишаването на добива и рентабилността, без да нарушаваме почвеното плодородие, за да задържим добрите резултати в бъдеще.

Тимак Агро България през 2018г.: Земята ни е скъпа!

 Посоката, която Тимак Агро България ще следва през 2018 година е обърната към отговорното земеделие и опазването на Земята.

Затова ние от Тимак Агро, предлагаме не просто продукти, а решения отговорни за почвеното плодородие, за получаване на високи качествени и количествени резултати – винаги с грижа за Земята и хората.

Защото… ЗЕМЯТА НИ Е СКЪПА!