delaut post image

Месечен агробюлетин – април 2018

testimonial image

Дата: 02.04.2018

Акценти в априлският брой на съвместният агробюлетин на Тимак Агро и Агровестник:

В броя от 6 април на националния седмичник, можете да прочетете препоръки и неотложни практики на полето за царевица, слънчоглед и рапица, зеленчукови и овощни култури за периода. 
В това издание на агробюлетина, предлагаме на вашето внимание и подходящи решения за подхранване на културите от портфолиото на Тимак Агро.
С цел да предоставим интересна информация за новостите и тенденциите в агросектора, в броя се спираме на ползите от приложението на иновационната формулация Duofertil16-5-8®, както и на биорешението Physio Natur PKS 41®
Специално внимание е отделено на биостимулаторите от гамата на Тимак Агро, с новите попълнения Fertiactyl Trium® и Fertileader Leos® и тяхното приложение при основните култури.


В подлистника, можете да прочетете и репортаж от тематичен семинар в Пазарджик, на който екипът на „Тимак Агро България” събра производители от Южна България. Под заглавие „Зеленчукопроизводството, овощарството, лозарството се нуждаят от повече внимание“, публикацията акцентира върху решенията за увеличаване на добивността от културите и правилната технология за подхранване.

Лектор на семинара, беше Йордан Златев – Оперативен Маркетинг за Южна България, а Агрономите-търговски консултанти на Тимак Агро, бяха на разположени в готовност да отговорят на въпроси относно храненето на растенията.

За повече информация, вижте в бр.14 на Агровестник, или на сайта на Тимак Агро.
Източник, https://agrovestnik.com/