delaut post image

Списание Агроексперт, бр. 23

testimonial image

Дата: 04.12.2018

Представяме ви новият брой 23 на списание Агроексперт – с обновена визия и послание:

Тимак Агро издава това списание повече от 7 години, с цел да бъде по-близо до своите клиенти и партньори. Тази година променихме нашата корпоративна визия, с цел да затвърдим имиджа на Тимак Агро България като различна и иновативна компания на българския пазар. 

В този брой фокусът е върху успешните решения на Тимак Агро за етерично-маслени култури:

Тимак Агро България има разработени над 35 патентовани комплекса, внедрени в над 100 продукта. Производителите на етерично-маслени култури имат възможност да се спрат на най-удачното и рационално решение, продиктувано от вида, възрастта и нуждите на растенията в стопанството си. Вижте повече на стр.12-17 от списанието.
В броя са представени и редица примери от практиката, както за етерично-маслени, така и за основните култури (стр.8-11).


Още теми в броя: Изпращаме една много динамична 2018 година, в която проведохме и участвахме в над 20 семинара, 16 открити дни на полето, 2 големи демо платформи, 3 пътувания с клиенти и партньори в чужбина, както и томбола с голяма награда – лек автомобил. Повече информация, можете да прочетете в рубриката Обзор на изминалата 2018, (стр. 3-7).

Продължаваме рубриката „Лицата на Тимак“, в която ви представяме нашият екип (стр. 20-23).

Повече за тези и още интересни теми, вижте на страниците на списанието, тук

Приятно четене!