delaut post image

Агробюлетин за м. август 2018

testimonial image

Дата: 09.08.2018

Месечен агрономически бюлетин за август 2018, брой 31 на националния седмичник Агровестник.

Съвместната инициатива между националния седмичник Агровестник и Тимак Агро България, продължава и през лятото на 2018 година. По традиция, в брой 31 на вестника, в съвместния бюлетин ви представяме полезни агрономически съвети за месец август

Повече за неотложните практики и мерки в растениевъдството, вижте в августовското издание на Агро бюлетина.


Освен препоръки и полезни съвети за периода, предлагаме на вашето внимание и подходящи решения за торене с продуктите на Тимак Агро. Акценитите в броя са върху атрактивните предложения за ЕСЕН 2018:

TOP-PHOS® – Иновационни технологии за високи добиви: Системното действие върху културите в есенните предложения от гамата TOP-PHOS® е допълнително подсилено от комбинацията с патентите МРРА®, DUO® и NPRO®, също собственост на Група Рулие:

  • NPK формулацията Duofertil TOP 34, е със съдържание на сяра, цинк и бор и включени патенти MPPA® DUO, което я прави особено подходяща за рапица, пшеница и ечемик, при почви с доказана ниска запасеност на калий.
  • Duofertil TOP 38 е NP формулация, в комбинация със сяра, магнезий, цинк и бор – изключително добро решение за пшеница и ечемик.
  • Третото предложение за есента от гамата TOP-PHOS® на Тимак Агро е NP формулацията Eurofertil TOP 45, с максимален ефект при кисели почви. Подходящ за всички видове есенни култури.

 

13 години доказан резултат с Eurocereal®: И тази есен Тимак Агро предлага преференциални условия за Eurocereal® – продукт с доказан резултат вече 13 години!

*Повече информация за условията, можете да получите от регионалните представители на компанията: www.timacagrobg.com/our_team/

Подлистникът със съвместния бюлетин се публикува веднъж месечно в Агровестник, в първата седмица от месеца, както и се изпраща по имейл към клиентите и партньорите на Тимак Агро.

Приятно четене,

Екипът на Тимак Агро