През 2020 Тимак Агро чества 15 години!

Вече 15 години работим за Вас! Благодарим Ви, че ни се доверихте!

През 2020 година, Тимак Агро България празнува 15 успешни години на българския пазар. Период, през който компанията извървя дълъг и труден път, но успя да наложи своето име и да спечели доверието на земеделските производители.

При създаването на компанията в България в далечната 2005г., добавената стойност на агро-консултациите беше внедрена за първи път на българския пазар и продължава да работи успешно и до днес. Ролята на агроном-търговските консултанти на Тимак Агро е ключова в изграждането на цялостна стратегия за постигането и запазването на трайни резултати във времето и вече 15 години дава резултат, чрез прилагането на работещи решения съобразени с различните почвено-климатични условия, в различните региони на страната.

Мотото „Земята ни е скъпа!“, което Тимак Агро възприе през 2018г., разкрива напълно мисията на компанията – стремеж към отговорно земеделие, за запазване на високите качествени и количествени резултати и повишаване на рентабилността на земеделските производители. Тимак Агро предлага не просто торове, а решения отговорни за почвеното плодородие и винаги с грижа за Земята и хората!

Разнообразното портфолио на Тимак Агро включва и работещи решения за биоземеделие, етерично-маслени, трайни насаждения, лозя др. специфични култури. Постигнатите резултати през годините с право дават основание за професионална гордост на екипа на Тима Агро и заслужено се наричаме: „Специалистите в подхранване на растенията“.

Вижте пълният текст тук: Месечен бюлетин, декември 2019г.