2018: Иновации за устойчиво земеделие

Подхранване на растенията, с грижа за Земята!

През 2018 година за Тимак Агро ще акцентира върху отговорното земеделие и опазването на Земята. Като част от Група Рулие, ние вярваме, че това е правилният подход за осъществяване на работещо и ефективно земеделие. Затова ние от Тимак Агро, предлагаме работещи решения за подобряване на почвеното плодородие и получаване на високи качествени и количествени резултати.

И не на последно място – винаги с грижа за Земята и хората.

Защото… ЗЕМЯТА НИ Е СКЪПА!

Подпомагаме растежа на културите, без да вредим на околната среда:

Нашите решения представляват най-добрият възможен отговор на нуждите на растенията, осигурявайки точното количество хранителни елементи, необходими за растежа. Благодарение на съвместните усилия на глобална мрежа от експерти по земеделие в рамките на Група Рулие, непрекъснато се разработват високотехнологични решения за нашите клиенти. Този опит, разработван повече от 50 години, превръща Тимак Агро в основен участник на пазара на комплексни торове с висока добавена стойност.

Продуктите на Група Рулие са успешни, защото отговарят на реалните нужди на нашите клиенти. Това ниво на разбиране се основава и на личния контакт и изграденото доверие с нашите клиенти. Чрез предоставяне на целенасочени консултации, с помощта на конкретни технологии за подхранване, нашите АТК гарантират на всеки от един нашите клиенти индивидуално решение, съобразено със специфичните нужди на почвите и културите.

Ние предоставяме на растението всичко, от което се нуждае:

Технологиите на подхранване, които ние предлагаме действат върху 3-те основни компонента за растежа: почвата, жизненият цикъл и самите растения.

Всички продуктови гами на Групата, които Тимак Агро предлага са разработени с тази цел:

  • Подобрители на почвата, за подобряване на естественото плодородие на почвата. Тези алкални продукти влияят върху физическите и химическите свойства на почвата. Органични по природа, те подобряват нейните физични характеристики и подсилват микробиологичната среда.
  • Нашите комплексни торове съдържат всички хранителни елементи, които са жизнено необходими за растежа на растенията. Те са високо ценени заради способността им да компенсират щетите на почвата, която се проявяват по време на цикъла на прибиране на реколтата.
  • Листните и коренови биостимулатори действат за подобряване растителната функция на физиологично ниво и имат системно действие.