Тимак Агро България

Различният подход за успешно земеделие:

„Тимак Агро България“ ЕАД е филиал на международната Група Рулие, специализиран в една от основните й дейности - продажба на иновативни продукти за торене. В зависимост от конкретните условия и нужди на културите, ние предоставяме на нашите клиенти професионални агро-консултации и схеми на подхранване.

Тимак Агро България стартира през 2005г. с шепа хора, но с много вяра и хъс и вече 18 години, екипът на Тимак Агро, прокарва уверено пътя на бранда на българския пазар, наложил се като революционен и ефективен в подхранването на растенията.

Експертите на Тимак дават конкретни съвети за храненето на всяка една култура, базирани на предварителен почвен анализ, добрата техническа подготовка на специалистите-агрономи и на резултатите, които торовете на Група Рулие имат в международен план.

Продуктите на „Тимак Агро“ съдържат патенти - открития и собственост на Група Рулие. Наличието им в торовете под марката „Тимак“ ги превръщат в иновативни, успешни и най-важното - работещи и даващи резултати в различни условия и различни почви.

12 патентовани комплекси
50 продукта
200 дистрибутори

Нашата мисия остава същата и през 2023 г.:

Верни на стремежа към отговорно земеделие, винаги се стремим да запазим високите качествени и количествени резултати и да повишаваме рентабилността в дългосрочен план. Затова ние от Тимак Агро, предлагаме не просто продукти, а решения отговорни за почвеното плодородие – винаги с грижа за Земята и хората!

Благодарим Ви, че ни се доверихте!

Мениджмънт & Администрация

Надежда Димитрова

Надежда Димитрова

Изпълнителен Директор

Силвия Янкова

Силвия Янкова

Търговски Директор

Женета Дерменджиева

Женета Дерменджиева

Директор Финанси и Администрация

Дани Александрова

Дани Александрова

Мениджър Логистика

Милен Дребов

Милен Дребов

Маркетинг Мениджър

Богомил Михайлов

Богомил Михайлов

Продуктов Мениджър

Иван Кисьов

Иван Кисьов

Регионален Мениджър Южна България

Милен Зафиров

Милен Зафиров

Регионален Мениджър Североизточна България

Стефан Георгиев

Стефан Георгиев

Регионален Мениджър Западна България