Съвместна рубрика Агровестник и Тимак Агро

Агробюлетин март 2017:

Щастливи сме да ви информираме, че от Март 2017г., съвместно с Агровестник, Тимак Агро България стартира издаването на агрономически бюлетин. Бюлетинът ще се разпространява веднъж месечно като подлистник на Агровестник, както и по имейл към клиентите и партньорите на Тимак Агро. 

Целта е да предоставим интересна информация за предстоящи агротехнически събития, агро-климатичната прогноза, практически земеделски съвети, новости и тенденции от земеделския сектор, представяне на продуктите и екипа на Тимак Агро и др.

В първото издание на бюлетина, в брой 10 на Агровестник 2017 (стр. 22), са публикувани препоръки за периода и неотложни практики на полето за есенно-житни, трайни и маслодайни култури, овошки и лозови насаждения. Предлагаме на вашето внимание и подходящи решения за торене с продуктите на Тимак Агро.

В този брой е премиерата на рубриката „Лицата на Тимак Агро“ (стр. 23), която стартира с интервю на г-жа Надежда Димитрова, Изпълнителен Директор и съветите на г-н Йордан Златев – Оперативен Маркетинг за Южна България.

За повече информация, вижтe пилотното издание на месечният агробюлетин на Агровестник и Тимак Агро за март 2017.

Приятно четене.