Успешни технологии при слънчоглед, район Шумен

Успешни технологии при слънчоглед, район Шумен
За поредна година фирма Трансфорес 74 ЕООД – Върбица, разчита изцяло на технология на  Тимак Агро за своите слънчогледови посеви.

1/ Първата високо ефективна технология е представена от Ваня Веселинска – АТК за региона на Шумен, която вече години наред затвърждава успешното сътрудничество с фирма Трансфорес. Тази цялостна технология е съобразена с киселите почвени характеристики в района и видимо от състоянието на културата постига много добри и бързи резултати.

Успехът на технологията се дължи на приложението на:
✅ Euronature P 26: за основно торене, приложен предсеитбено, за да се обезпечи нуждата на културата с фосфор през цялата вегетация;
✅ Комбинация между най-новото попълнение в портфолиото на Тимак Агро – течна азотна формулация INFOLEN и SEACTIV Gold – течен биостимулатор със системно действие;

2/ Втората технология е представена лично от Управителя на Трансфорес – г-н Хасан Хюсеинов, на фона на добре гарнираните и жизнени слънчогледови растения.

  •  Duofertil Eurocereal 34: за основно торене, приложен предсеитбено за бърз старт и оптимално вкореняване, без загуба – за високи и качествени добиви!
  •  И отново печелившата комбинация между INFOLEN и SEACTIV Gold, за да се засили устойчивостта на растенията на стресови фактори по време на вегетация и азотно обезпечаване нуждите на културата.
🎬 Вижте повече от видео репортажа от с. Върбица, на фона на добре развитите слънчогледови растения:

🎥 Очаквайте и други включвания от различни райони на страната, в които #експертите на Тимак Агро са приложили #работещи_технологии за #успешно_развитие на културите и #добри_добиви.