Отворени работни позиции

Отворени Позиции

Стажантски програми Повече

Програмата „Летни стажове“ е ориентирана към студенти последен курс, изучаващи специалности с агрономическа насоченост. Инициативата е част от стратегията на Тимак Агро България за социална отговорност, развитие на човешките ресурси и заздравяване сътрудничеството с академичната общност.

Подбраните стажанти се включват в летните активности на Тимак Агро и работят в реални условия, като съдействат на търговския екип да покрие по-добре своите региони и да бъде по-близо до земеделските производители.

За повече информация относно активни стажантски програми, свържете се с нас.

Свободни позиции Повече

Ние, Тимак Агро България, се гордеем с това, което сме постигнали в последните 15 години. Постигнали сме го, благодарение на чудесния екип, който имаме и добрата мисия, която следваме - чрез нашите продукти без аналог, да отговорим на истинските нужди на растенията с идеята за продуктивност, рентабилност и уважение към околната среда.

Ако сте знаещ и можещ човек, който има агрономически знания и търговски умения, притежавате лоялност и отговорност, каним Ви да се присъедините към нашия екип от експерти.

Познаването на региона, в който сте базирани и контакти със земеделските производители, търговски опит и стаж в областта на предлагането на продукти за земеделието са предимство.

Ако имате интерес за развитие в сферата на земеделието и се разпознавате в горепосочения профил, можете да изпращате CV през сайта ни, на този линк: www.timacagrobg.com/career


Как да кандидатствате:

Стъпка 1: Отворете контактната форма на страницата на Тимак Агро: www.timacagrobg.com/career и попълнете всички полета.

Полетата отбелязани със * са задължителни.

Можете да прикачите вашата автобиография от менюто  „Прикачете CV“.

Стъпка 2: Натиснете бутона „Кандидатствай“, за да изпратите вашата кандидатура. Ако сте попълнили всичко успешно, ще видите съобщение „Благодарим ви за вашето съобщение. То беше изпратено.“

Благодарим Ви!

Кандидатствай сега

    Лични Данни

    Желана позиция


    Browse


    Browse