Национален TIMAC AGRAS ТУР 2023

Национален TIMAC AGRAS ТУР 2023
🍀 Лидерите в иновативното земеделие Ви подават ръка 🍀
Вие искате да постигнете #максимален_добив, минимизирайки негативните ефекти на абиотичните стресови фактори, обработвайки Вашите земеделски площи с ненадмината лекота?

Ние от #Timac Agro Bulgaria и #DJI AGRAS Bulgaria сме наясно, че най-добрият начин да се убедите в #ефективността на биостимулаторите, както и в #прецизността при пръскане с дрон, е да ги видите в реална работна среда.
За нас е чест и удоволствие да си партнираме с утвърдения лидер на пазара за селскостопански дронове DJI AGRAS Bulgaria!


Заедно лансирахме кампания за демонстрации в различни части на страната, под името Национален TIMAC AGRAS ТУР 2023.
В рамките на нашата съвместна кампания TIMAC AGRAS ТУР 2023, в периода 10-25 май планирахме демонстрации на следните локации:

📌 На 11.05.2023г. в гр. Бургас, кв. Горно езерово, се проведе първото събитие, което предизвика голям интерес. Домакин на демонстрацията беше ЗП Илия Проданов, а културата – пшеница. Вижте повече за събитието в галерията:
📌 На 12.05.2023г., в с. Братя Кунчеви, обл. Стара Загора, се проведе втората демострация, с домакин ЗК Единство. Културата отново е пшеница, а приложените биостимулатори са от гамата FERTILEADER.  Вижте повече за събитието в галерията:
📌Третата демонстрация е предвидена за 25.05.2023, в с. Червенаково, обл. Сливен, с домакин Кирил Пейчев, „Долината на прасковите“ ЕООД. Културата на този терен е праскови.
Очакваме Ви!
Благодарим Ви за доверието!