Fertiactyl TRIUM – решение за начално развитие на културите:

Успешното презимуване на есенни култури е решаващ фактор за тяхното развитие и гаранция за по-високи добиви и качествена продукция.

Приложението на коренов биостимулатор Fertiactyl TRIUM на Тимак Агро има доказано добри резултати при рапица в началните етапи на развитие.

Допълнителните ползи от употребата на Fertiactyl TRIUM са:

  • Повишаване на студоустойчивостта.
  • Подобряване усвояването на хранителните елементи.
  • Ускоряване на метаболизма и синтеза на ензими и скъсяване времето за завършване на нормалните физиологични процеси.
  • Патентът #FERTIACTYL спомага за нормалното вкореняване и развитие на кореновата система.

На снимките се виждат младите растения рапица, който са пръскани с Fertiactyl TRIUM на 16 октомври, в доза 200 мл/дка и съответно, разликата след една седмица, на 23 октомври. Действието на биостимулатора за този кратък период, се изразява във видимо по-равномерен и сгъстен посев и по-добре развити растения.

След приложението на Fertiactyl TRIUM рапицата е с повече на брой стъбла и листа и по-добре развита и разклонена коренова система.

Само за 20 дни след трeтиране с Fertiactyl Trium, насажденията с рапица на фирма „Лудогорско зърно“ ООДса дръпнали значително в развитието си.

На снимката ясно се се вижда бързият прогрес в сравнение със снимките направени 7 дни след третирането. Това е възможно, благодарение на патента #FERTIACTYL, който спомага за ускоряване метаболизма и синтеза на ензими и скъсяване времето за завършване на нормалните физиологични процеси.

За повече информация за продукта, вижте тук: www.timacagrobg.com/products/fertiactyl-trium/