Органо-минерални торове от Тимак Агро!

Органо-минерални торове от Тимак Агро!

Здравите и силни растения – гаранция за богата реколта!

Над 95% от портфолиото на Тимак Агро са органо-минерални торове и са одобрени за употреба по Екосхема 3* за запазване и насърчаване на зеленото торене. Тимак Агро България е част от френската компания Група Рулие, която над 64 години предлага органо-минерални торове в цял свят.

На българския пазар Тимак Агро България работи успешно повече от 18 години.

Горди сме да предложим едно голямо портфолио от органо-минерални торове, зад които се крие огромен научен арсенал от научни работници, институти, университети. Нашата централа работи с над 500 университета и института в цял свят. Благодарение на това ноу-хау, разполагаме с тези органични комплекси и органика, която е внедрена във всички гами продукти от нашето портфолио.

Всяка една органика има по-специфично действие, насочена към предпазване на фосфора, независимо от почвените условия и рН на средата. Продуктите на Тимак Агро разполагат с комплекси за цялостна защита на всички внедрени в тях елементи. Именно това ги прави ефективни и резултатите от приложението им са впечатляващи.

*Торовете на Тимак Агро отговарят на изисквания по чл. 40 от Наредба № 3/2023.

Еко схема 3: Еко схема за запазване и възстановяване на почвения потенциал – насърчаване на зелено торене и органично наторяване (Еко-ЗВПП).

За повече информация и съответните регистрации, вижте приложената листовка, като кликнете върху бутона в дясно –>