Експертите съветват, бр.30, август 2021

Експертите съветват, бр.30, август 2021

Коренови биостимулатори #FERTIACTYL добро развитие и успешно презимуване на есенните култури!

Гамата коренови биостимулатори FERTIACTYL е създадена на базата на екстракти от морски водорасли, хуминови и фулвокиселини и растителни екстракти. Биостимулаторите от гамата успешно подпомагат началното развитие на есенните култури и ги подготвят за презимуване, като:

  • Стимулират развитието на кореновата система и първоначалното развитие на културата в ранните етапи на развитие
  • Укрепват културите и процесите на възобновяване на развитието
  • Осигуряват по-добра устойчивост на абиотични стресови фактори

Fertiactyl TRIUM е коренов биостимулатор, съдържащ активен комплекс от биологични молекули (екстракти от морски водорасли, растителни екстракти), хранителни елементи, хуминови и фулвокиселини, спомагащ за бързото вкореняване и доброто първоначално развитие на есенните култури с брадест тип коренова система (житни култури).

Fertiactyl STARTER е коренов биостимулатор, съдържащ активен комплекс от биологични молекули (екстракти от морски водорасли, растителни екстракти), хранителни елементи, хуминови и фулвокиселини, спомагащ за бързото вкореняване и доброто първоначално развитие на есенните култури с осев тип коренова система (рапица) и брадест тип коренова система (житни).

Влизащите в състава на Fertiactyl GZ смес от екстракти от морски водорасли и растителни екстракти, фитохормони, хуминови и фулвокиселини, повишават кълняемата енергия, процента покълнали семена, стимулират коренообразуването и растежа на младите растения.

Повече за гамата FERTIACTYL и ефекта върху есенни култури, можете да прочетете в съвместната ни рубрика с Nivabg.com или разгледайте месечния бюлетин в дясно