Ивайло Миланов

Ивайло Миланов

Ивайло Миланов

Оперативен Маркетинг Западна и Североизточна България

Всеки уважаващ себе си професионалист, трябва непрекъснато да инвестира в себе си.

С встъпването ми в работна обстановка, осъзнах, че имам много да уча – едно е да знаеш нещо на теория, но далеч по-различно е да го приложиш в реална среда. Радвам се, че в Тимак Агро, мога да черпя професионален опит, който ми помага едновременно да надграждам в личностен план и за подобряване на екипната работа.

Да бъдеш организиран, коректен и принципен е едно от най-важните условия, за да се спечели доверието на земеделските производители. Репутацията на Тимак като „Специалисти в подхранването на растенията“, задължава и изисква да се предложи най-доброто решение за всяка конкретна ситуация и район. За целта, всеки уважаващ себе си професионалист трябва непрекъснато да инвестира в агрономическите си познания, навременно да обхожда терените и да дава препоръки за всички агротехнически мероприятия.  Всичко това предполага много труд, постоянство и желание за успех.


Ивайло Миланов е част от екипа на Тимак Агро от 2018г. Завършил е  АУ Пловдив, профил „Растителна Защита“. Към настоящия момент е Оперативен Маркетинг за Западна и Североизточна България. Интервюто е публикувано със съкращения от бр. 21 на сп. АгроЕксперт.