Данаил Колев

Данаил Колев

Данаил Колев

Експерт Логистика

Работата в Тимак ми доставя удоволствие.

Времето за мен минава неусетно, най-вече заради страхотната атмосфера, приятелския екип и интересната работа. Харесва ми динамиката – стресът не ми пречи, а еднообразието ми вреди.

Харесвам си и колегите. Това, че докато работим и всичко ври и кипи, никой няма да пропусне възможност да каже нещо, заради което да избухнем в смях. И точно тази съвкупност от емоции и преживявания е повече от достатъчна, за да ме мотивира.

При работа с хора, комуникационните умения със сигурност са изключително важни и смятам, че съм постигнал напредък. Със сигурност съм станал по-спокоен и гледам да не приемам нещата твърде насериозно. Издигнал съм „мултитаскинга“, или умението да балансираш няколко задачи едновременно, на нови висоти. С “Excel” вече сме като сиамски близнаци. Но все още, съм далеч от там, където искам да стигна, защото имам още много да се уча.


Данаил Колев е част от логистичния отдел на Тимак Агро България от 2017 г. Завършил е Социални дейности в Медицински факултет на Тракийски университет, Стара Загора. Интервюто е публикувано със съкращения от бр. 21 на сп. АгроЕксперт