Делчо Делчев

Делчо Делчев

Делчо Делчев

АТК за района на Ямбол и Сливен

Шампионът по продажби на биостимулатори за Тимак Агро, за 2017 и 2018г:

Всички други „инструменти“ за работа могат да помогнат, като допълнение към личното отношение и нуждата от агрономическа консултация. За мен е много важно да съм на полето и да следя как се развиват насажденията и приложението на продуктите с наличната агротехника, за да мога да имам постоянна обратна връзка. Може да се каже, че обективността е моят „специалитет“, защото се стремя да предлагам само това, което е подходящо – да бъда адекватен и да давам съвети според конкретните нужди на всеки клиент.

Да можеш да помогнеш на място е чиста агрономия – това е сигурен начин клиентът да остане доволен, защото си го „спасил“ в труден момент. Така, на практика могат да се докажат и безспорните качества на продуктите.  Познавайки историята, научно-изследователската и производствена база, която стои зад Тимак Агро България с увереност мога да предлагам нашите продукти като решения без аналог.


Делчо Делчев е Агроном-Търговски консултант на Тимак Агро, за района на Ямбол от 2013г. Завършил е ВСИ, гр. Пловдив, специалност Обща Агрономия. Интервюто е публикувано със съкращения от бр. 23 на сп. Агроексперт.