Ирена Йорданова

Ирена Йорданова

Ирена Йорданова

АТК за района на Бургас

От Тимак Агро България научих, че няма лоша почва, има неподходяща препоръка. 

Предизвикателство е да се докажат ползите от прилагането на продукти от висок ценови клас чрез повишаване на количеството и качеството на добива. Така, при постигнати добри резултати, получавам удовлетворение от положения труд и мотивация в работата. Друг важен урок, който научих е, че най-ценното предимство е да предложиш точното решение, съобразено с конкретните почвено-климатични условия на културата.

Чувствам се прекрасно в екипа на Тимак и съм мотивирана за нови предизвикателства в областта на храненето на растенията. Тук особено се цени агрономическият подход, а професионализмът, инициативността, последователността в работата и лоялността към клиентите са винаги на първо място.

Горда съм, че съм част от екипа на Тимак Агро България. Тук работят амбициозни и отговорни хора, които не вървят по утъпкания път на консервативното мислене. Всички вярваме, че сме част от една революционна компания, предлагаща иновации в храненето на растенията.


Ирена Йорданова е част от Тимак Агро България от 2009г. Завършила е ВСИ, гр. Пловдив, специалност агроинжинер-полевъд, както и „Счетоводство на предприятието“ към ВИНС гр. Варна. Интервюто е публикувано със съкращения от бр.19 на сп. АгроЕксперт.