Иванка Караколева

Иванка Караколева

Иванка Караколева

АТК за район Стара Загора.

За мен е чест да работя в Тимак Агро България.

Компанията ми даде едно надграждане в професионален план. Научих много по отношение на храненето на растенията, за техните нужди, както и за подходящите продукти и патенти, даващи решение при различни почвено климатични условия. 

Предизвикателство е да се докажат ползите от продуктите от висок ценови клас, чрез повишаване на количество и качество. Предизвикателство е да препоръчаш подходящия тор на земеделския производител, спрямо почвата и нуждите на културата, да решиш неговия проблем. И когато той получи това, което търси и е доволен – това те зарежда, дава ти самочувствие и удовлетвореност.

Да се изгради доверието на клиентите е много важно в нашата професия и това ме мотивира да отивам с усмивка на работа. Чувствам се удовлетворена от това, че компанията поставя на първо място агрономическия подход, професионализма, последователността, лоялността и доверието към нашите партньори и земеделските производители, а не просто продажбата.


Иванка е част от екипа на Тимак от 2008 г., като Агроном-Търговски Консултант за района Стара Загора. Завършила е ВСИ „ Васил Коларов“, гр. Пловдив и има значителен стаж като агроном. Интервюто е публикувано със съкращения от бр. 21 на сп. АгроЕксперт.