Жанета Дерменджиева

Жанета Дерменджиева

Жанета Дерменджиева

Финансов и Административен Директор

Стремим се към високи стандарти:

Вярвам, че всеки може да бъде в позицията на ръководител, който постига не само личните, но и професионалните си цели. Няма ограничения в това колко ще се развиваме, освен границите, които сами си поставяте заради липсата на знания или умения! Вълнувам се от успехите на екипа, постиженията им ме зареждат с положителна енергия! Невероятно удовлетворение е да виждам колегите си как израстват като мислещи и отговорни млади хора и да допринасям за тези креативни трансформации.

За да е успешен един мениджър, той трябва да бъде винаги ориентиран към резултатите, да успее да изгради екип и да умее ефективно да го управлява. Затова е и толкова важно да умее да приоритизира, непрекъснато да обучава екипа си, да поставя цели и задачи на всеки от тях и да проследява тяхното изпълнение. 

Всеки трябва непрестанно да се саморазвива и самоусъвършенства, за да е успешен в работата си. Затова непрекъснато следя всички новости в моята област и се стремя да ги предам на моите колеги, откривайки им нови хоризонти.


Жанета Дерменджиева е Финансов и Административен Директор на Тимак Агро България. По образование е магистър Финанси, с диплома за завършен курс по Мениджмънт към Open University, UK. Зад гърба си има над 16 години опит на позиция Финансов Мениджър в компании специализирани в търговията и производството. Интервюто е публикувано със съкращения от бр. 24 на сп. АгроЕксперт.