Надежда Димитрова

Надежда Димитрова

Надежда Димитрова

Изпълнителен Директор

Имам честта да ръководя екип от  професионалисти

През 2020г., Тимак Агро България става на 15 години, което съвсем не е скромна възраст в нашия бранш – през тези години фирмата не е спряла да върви напред и нагоре. Успехът ни не може да се измери в пари, сделки или в тонове, а в това, че екипът непрекъснато расте и хората, които вярват в мисията на Тимак и в нашите продукти са все повече.

Няма случайни хора в Тимак Агро България и всички споделяме идеята Тимак. Философията ни винаги е била една – всички, които работят тук да идват с удоволствие на работа, с уважение един към друг и с открита и честна комуникация. Такава е и комуникацията към нашите клиенти: нямаме неспазени обещания, защото вярваме, че в бранша и бизнеса като цяло, изграденото доверие и коректността са най-ценният капитал.

За мен е изключителна чест и привилегия да работя под този бранд, защото дълбоко вярвам във всичко, което правим заедно!


Публикувано със съкращения от интервю с Дарик Радио. Пълната версия на интервюто можете да видите на  Фейсбук страницата на Тимак Агро България, както и в бр. 24 на сп. Агроексперт.