Стефан Георгиев

Стефан Георгиев

Стефан Георгиев

Регионален Мениджър Западна България

Трудностите ни каляват и ни правят по-силни и опитни:

Целта ми от самото начало е била да съм по-близо до потребителите на нашите продукти. Към момента познавам и комуникирам ежедневно с голяма част от фермерите, дистрибуторите и колегите в бранша, а срещите ми на терен са ежедневие. Това ми помага да съм в течение, да чувам от първо лице нуждите на земеделците и нашите партньори, както и да съдействам адекватно и бързо на целия екип.

Помагат ми и колегите, които са спечелили доверието ми и на които знам, че при нужда мога да се опра. Разбира се трудностите, с които съм се сблъсквал са много и най-различни. Стандартите в работния процес и целите, които си поставяме са наистина високи. Екстремните в климатично отношение кампании също винаги са били голямо предизвикателство не само за фермерите, а и за нас.

В крайна сметка съм осъзнал, че трудностите ни каляват, правят ни по-силни и опитни за да вървим напред, затова не трябва да ни смущават, а да търсим начини да ги преодоляваме.


Стефан Георгиев е Регионален Мениджър за Западна България. Завършил биохимия в Пловдив и вече 10 години е част от екипа на Тимак Агро. Интервюто е публикувано със съкращения от бр. 24 на сп. АгроЕксперт.