Тимак Агро – 14 години на българския пазар!

Тимак Агро България – 14 години иновации в земеделието!

В годината на навършване на 60-годишния юбилей на Група Рулие, Тимак Агро България също празнува своя рожден ден – на този ден преди 14 години, бе положена основата на нашата компания.

Това е един период изпълнен с предизвикателства, които екипът на Тимак Агро България посрещна с увереност и ентусиазъм.

Период, през който Тимак Агро България се наложи като иновативна компания на пазара, благодарение на уникалните продукти, които предлага. Всяка наша формула е внимателно тествана, създадена с много наука и вдъхновение. Благодарение на вложените патенти и внимателно подбраните елементи в състава им, нашите торове работят добре и дават високи качествени и количествени резултати на полето. Високата им ефективност е подкрепена и от експертната консултация на нашите агрономи, които винаги се стремят да подхранват растенията точно толкова, колкото имат нужда. Всички предложени технологии са съобразени със специфичните почвено-климатични условия, в които културите се развиват – без пренасищане или излишък, за постигането на висок в качествено и в количествено отношение добив.

Нашата мисия остава непроменена през годините, ние твърдо работим за повишаване на добивите и рентабилността, без да нарушаваме почвеното плодородие, с една единствена цел – да задържим добрите резултати в бъдеще!

TAB_Team_2019

Ние не просто продаваме торове, а продаваме наука в помощ на фермерите, които се стремят към отговорно и устойчиво земеделие. Благодарение на международното ноу-хау на Група Рулие и на експертната подготовка на нашия търговски екип, няма култура и условия, за които да не сме подготвени да дадем работещо решение. Именно затова, с гордост можем да се наречем „специалисти в подхранването на растенията“ и това е титла, която сме наложили и с която сме разпознаваеми на българския пазар.

И накрая, но не и по важност – всичко, което сме постигнали във времето е благодарение на усилията, упоритостта и последователността на нашия сплотен екип! Този успешен екип, твърдо вярва в мисията на Тимак Агро и благодарение на своята експертна подготовка, гарантира добри резултати на българските земеделци.

Честит Рожден ден, колеги!