Тимак Агро с нова визия на АГРА 2018

За поредна година, международното изложение АГРА събира в Пловдив водещите компании в агросектора:

Тази година, Тимак Агро лансира новата си визия, олицетворяваща непрекъснатият стремеж на Група Рулие към отговорно и устойчиво земеделие. Посланието „Земята ни е скъпа!“ е синтез на нашата близо 13 годишна история – период, през който се доказахме като специалисти в подхранването на растенията. Нашата основна цел е непрекъснато да предлагаме работещи решения за подхранване на растенията, като подпомагаме растежа на културите, без да вредим на околната среда и в услуга на земеделските производители.

И не на последно място, ние винаги се стремим да отговорим на конкретните нужди на земеделските производители и да предложим технологии за подхранване, съобразени с конкретните почвено-климатични условия. 

Новото, което предлагаме на земеделските производители през 2018 година е обогатеното ни портфолио с решения за биоземеделие – разработени да запазват и подобряват естественото почвено плодородие. Нашите предложения за пролетната кампания включват и други подобрени формулации и нови продукти за конвенционално земеделие, които можете да разгледате тук.

За повече информация, можете да се свържете с нашите колеги Агрономи-Търговски консултанти по региони: кликнете на вашия регион на картата, за да видите лицето за контакт.